foto

Cole Bernstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Shifting Gears
2017 Billy Boy
2012 Amputace
Winner
2011 Good Charlotte Last Night at Double Dare

TV seriály

2019 Dark/Web (TV seriál)
2016 Tajnosti a lži (TV seriál)
The Truth (S02E10)
The Statement (S02E07)
The Parent (S02E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Townhouse Incident (S17E11)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Polda (S01E07)
Stalker (TV seriál)
Lost and Found (E15)
2014 Gambit, The (TV seriál)
2013 Grayson: Earth One (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
ID (S01E06)
The Beast (S01E05)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Já, žárlit? (S03E14)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Wheels on the Bus... (S08E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky