foto

Robin Foster

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Eight for Silver
2018 L'Amazone
Untogether
2016 Anthropoid
2015 Good Luck Algeria
2013 Metro Manila

TV seriály

2019 Criminal: Francie (TV seriál)
Jerome (E03)
Caroline (E02)
Émilie (E01)
Criminal: Německo (TV seriál)
Claudia (E03)
Yilmaz (E02)
Jochen (E01)
Criminal: UK (TV seriál)
Jay (E03)
Stacey (E02)
Edgar (E01)
Criminal: Španělsko (TV seriál)
Carmelo (E03)
Carmen (E02)
Isabel (E01)