foto

Arte Johnson

  • nar. 20.1.1929 (89 let)
    Benton Harbor, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Nová dobrodružství Toma Sawyera
1996 Druhá šance
1995 Assault of the Party Nerds 2: The Heavy Petting Detective
Captiva Island
1992 Munchie
Zlý večerníček
1990 Dan Turner, Hollywoodský detektiv
Evil Spirits
1988 Daňová sezóna
Night at the Magic Castle, A
1987 Scooby-Doo a bratři Boo (TV film)
1986 What Comes Around
1985 Alenka v říši divů (TV film)
Star Fairies (TV film)
1984 Velký závod 2
1983 Making of a Male Model (TV film)
1982 Tales of the Apple Dumpling Gang (TV film)
1981 Creole
1980 Condominium (TV film)
Detour to Terror (TV film)
If Things Were Different (TV film)
Incredible Book Escape, The (TV film)
Love Tapes, The (TV film)
Practical Princess, The
Sněhurky vánoční příběh (TV film)
1979 Love at First Bite
1978 Bud and Lou (TV film)
To Catch a Halibut
1977 Bunco (TV film)
Model plechová Lízinka
Once Upon a Brothers Grimm (TV film)
1976 Mama
Sweat Hog Shark
1974 Twice in a Lifetime (TV film)
1973 Bear Who Slept Through Christmas, The
1972 Call Holme (TV film)
1968 P.J.
Vienna
1967 Prezidentův psychiatr
1965 That Funny Feeling
The Third Day
1960 Subterraneans, The
1959 The Wild and the Innocent
1956 Miracle in the Rain
1954 Best Foot Forward (TV film)

TV seriály

2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Spřádači snů (S04E12)
1993 Animáci (TV seriál)
Cafe Americain (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1991 Parťáci (TV seriál)
Yo Yogi! (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
1986 Foofur (TV seriál)
1985 Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Pohádky bratří Grimmů a příběhy z pohádkových knih (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
The Dukes (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 3-2-1 Contact (TV seriál)
1979 CBS Library (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 America 2-Night (TV seriál)
1977 Baggy Pants and the Nitwits (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Gong Show, The (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Misterjaw (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1973 A Touch of Grace (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Houndcats, The (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Pink Panther Show (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1966 Super 6, The (TV seriál)
The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Broadside (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Many Happy Returns (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Westinghouse Playhouse (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Whole Truth (S02E14)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Sally (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Captain Kangaroo (TV seriál)
It's Always Jan (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1975 Ben Vereen... Comin' at Ya (TV pořad)
Match Game PM (TV pořad)
The Jim Stafford Show (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
Dinah! (TV pořad)
Tony Orlando and Dawn (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1972 Half the George Kirby Comedy Hour (TV pořad)
1971 This Is Your Life (TV pořad)
1970 Flip (TV pořad)
Kraft Music Hall Presents: The Des O'Connor Show (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
Jimmy Durante Presents the Lennon Sisters (TV pořad)
Playboy After Dark (TV pořad)
Sezame, otevři se (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
The Glen Campbell Goodtime Hour (TV pořad)
The Movie Game (TV pořad)
1968 Beautiful Phyllis Diller Show, The (TV pořad)
1967 The Kraft Music Hall (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace