foto

Struan Rodger

  • nar. 18.9.1946 (70 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 In Extremis
2013 Scenes from Django Unchained - UK Winner
2011 Seznam smrti
7lives
2009 Mojžíš Jones (TV film)
2007 Hvězdný prach
Já jsem Bob
2003 Adamovo tajemství
2002 Sherlock Holmes: Případ zla (TV film)
1999 Waiting Time, The (TV film)
1997 Richard II (TV film)
1996 Circles of Deceit: Kalon (TV film)
Moll Flandersová (TV film)
Nevinný spánek
1994 Čtyři svatby a jeden pohřeb
Důvěra (TV film)
Nexus
Šílenství krále Jiřího
1993 Hlavní podezřelý: Divné chutě (TV film)
1991 Child from the South, A (TV film)
Strach ze tmy
Woman at War, A (TV film)
1990 Blood Rights (TV film)
Investigation: Inside a Terrorist Bombing, The (TV film)
1989 Diamantové lebky
Setkání
1987 Slečna Marpleová: Zapomenutá vražda (TV film)
1986 Deliberate Death of a Polish Priest, The (TV film)
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
1982 World Cup: A Captain's Tale, The (TV film)
1981 Ohnivé vozy
1978 Bídníci (TV film)
Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?

TV seriály

2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Na straně zákona (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Žena, která žila (S09E06)
Tajemství Enfieldu (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
2014 Endeavour (TV seriál)
Nocturne (S02E02)
Grantchester (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Prey (TV seriál)
2013 Shetland (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2007 Pán času (TV seriál) - herec, a.z.
Utopie (S03E11) - a.z.
Zácpa (S03E03)
2006 Pán času (TV seriál)
Nová Země (S02E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čtyři pohřby a svatba (S09E05)
2005 Distant Shores (TV seriál)
Je to soda (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1997 Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Moon and Son (TV seriál)
Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1990 Come Home Charlie and Face Them (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada Západní hvězdy (S02E09)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
1987 Imaginary Friends (TV seriál)
Lost Belongings (TV seriál)
Yesterday's Dreams (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 Detective, The (TV seriál)
Edge of Darkness (TV seriál)
Zahalte jí tvář (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1982 Boys from the Blackstuff (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1978 Accident (TV seriál)
Armchair Thriller (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Look and Read (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2010 Tajemné příběhy (TV seriál)
2009 Churchillova německá armáda (TV film)
2008 Planeta Země po vymření lidstva (TV film)
2003 Broken Morning (TV film)
2002 Lovci vraků (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Jamie Cullum ft. Roots Manuva - Love for Sale (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace