foto

Terrence McNally

  • nar. 3.11.1939
    St. Petersburg, Florida, USA
  • zem. 24.3.2020 (80 let)
    Sarasota, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Na nepřátelské půdě (TV film)
1997 Pánská jízda - scénář, divadelní hra
1992 Last Mile, The (TV film)
1991 Frankie a Johnny
1988 Sam Found Out: A Triple Play (TV film)
1976 Hotel Ritz

TV seriály

1987 Trying Times (TV seriál)
1984 Mama Malone (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2012 Corpus Christi: Playing with Redemption

Divadelní záznam

2019 Donaha (divadelní záznam) - divadelní hra

Herecká filmografie

Filmy

1983 Šerif z pouti (TV film)

TV seriály

1983 The Rousters (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

Dokumentární

2018 Every Act of Life
2011 Making the Boys

Host

TV pořady

2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky