foto

Sébastien Ricard

  • nar. 1972
    Québec City, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 L'Acrobate
Pauvre Georges !
2017 Hochelaga, země duší
2015 Chorus
2013 Gabrielle
Une jeune fille
2012 Avant que mon coeur bascule
2009 Dédé, à travers les brumes
2006 De ma fenêtre, sans maison...
Histoire de famille
2003 Invaze barbarů
2001 15 février 1839

TV seriály

2019 Une autre histoire (TV seriál)
Episode 23 (S01E23)
Episode 22 (S01E22)
Episode 21 (S01E21)
další epizody (23)
2018 Les Simone (TV seriál)
Les Adieux (S03E13)
Maman (S03E12)
Petit mardi chez Jonathan (S03E11)
další epizody (11)
2017 Les Simone (TV seriál)
La Victoire (S02E13)
Malaise et consentement (S02E12)
Le Refuge chez Maxim (S02E09)
další epizody (6)
2015 Le Clan (TV seriál)
2012 En thérapie (TV seriál)
2006 Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
2002 Tabou (TV seriál)
2001 Fortier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky