foto

Hannu Virolainen

  • nar. 5.6.1947 (72 let)
    Nurmes, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ralliraita 1
2004 Joensuun Elli
Střihač psích drápů
2000 Badding
1998 Kuningasjätkä
1997 Hilarius ja Loru-Liisa
1988 Pohjanmaa
1980 Kätkäläinen (TV film)
1974 Sujut (TV film)
1972 Rautapää Kaarle (TV film)
1971 Varo, autuas (TV film)

TV seriály

2012 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sanoiko kukaan tahdon? (S03E12)
Polttareiden varjolla sabotaasia (S03E11)
Ensi-iltajännitystä ja kieroja suunnitelmia (S03E10)
další epizody (6)
2011 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Juhla, Juhannus ja ihana Camilla (S03E06)
Suurten muutosten edessä (S03E05)
Sekaannuksia suhteissa, kirjeissä ja työpaikoissa (S03E04)
další epizody (6)
2009 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Jussina kaikki on toisin (S02E06)
Luomistöitä ja hevosenhajua (S02E05)
Villin lännen bändimusahommaa (S02E04)
další epizody (6)
2008 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Ilmassa on juhlan tuntua (S01E12)
Kipua ja kyyneleitä (S01E11)
Tähtisilmä (S01E10)
další epizody (6)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Uusia tuulia (S01E06)
Paluu arkeen (S01E05)
Mittumaari (S01E04)
další epizody (6)
2006 Ilonen talo (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1982 Suomalaisia tunnustuksia (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)

Dokumentární

1991 Valoa - erään elokuvan anatomia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace