foto

Anneli Saaristo

  • nar. 15.2.1949 (70 let)
    Jokioinen, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Euroviisujen parhaat (koncert)
2006 Oi, maamme Suomi
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
2004 Estradilla: Joel Hallikainen (koncert)

Dokumentární

1990 Muistopatsaani on unohdus (TV film)
1984 Aleksis Kivi (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2014 SuomiLOVE (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2007 Elämä pelissä (TV pořad)
2006 Tartu Mikkiin (TV pořad)
2005 Iskelmä Finlandia (TV pořad)
2002 Jos sais kerran (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
2000 Eurovision laulukilpailu 2000 - Suomen karsinta (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1993 Ei itketä lauantaina (TV pořad)
1990 Seppo Hovin seurassa (TV pořad)
Tenavatähti (TV pořad)
1989 Eurovision laulukilpailu 1989 - Suomen karsinta (TV pořad)
Kalliolle kukkulalle (TV pořad)
1988 Pohjantähden alla (TV pořad)
Syksyn sävel 1988 (TV pořad)
1987 Veikko Lavi ystävineen (TV pořad)
1986 Nuottiavain (TV pořad)
1984 Eurovision laulukilpailu 1984 - Suomen karsinta (TV pořad)
1982 Syksyn sävel 1982 (TV pořad)
1978 Eurovision laulukilpailu 1978 - Suomen karsinta (TV pořad)
1971 Toist puolt jokke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky