foto

Peter Bull

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2010 Freakonomics
2009 Dirty Business
1999 Century, The (TV seriál)
1989 Primetime Live (TV seriál)
1980 The Ruling Classroom

TV pořady

1983 Frontline (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Cooked (TV seriál)
Earth (E04)
2012 Osudová setkání (TV seriál)
2009 Dirty Business
1980 The Ruling Classroom

Producentská filmografie

Dokumentární

1980 The Ruling Classroom

Střihačská filmografie

Dokumentární

1980 The Ruling Classroom

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky