foto

Trini López

  • nar. 15.5.1937 (82 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Antonio
1971 Reluctant Heroes, The (TV film)
1970 The Phynx
1967 Tucet špinavců
1966 Máky jsou také květy
1965 Manželství na druhý pokus
The Jack Benny Hour (TV film)

TV seriály

1977 Sha Na Na (TV seriál)
1974 45 (TV seriál)
1969 Hardy Boys, The (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)

Dokumentární

2013 André Rieu a přátelé (koncert)
2000 Hollywood Remembers Lee Marvin (TV film) - a.z.
1967 Mondo Hollywood - a.z.

Host

TV pořady

2013 André Rieu: Welcome to My World (TV pořad)
1969 Playboy After Dark (TV pořad)
1968 Song Is You, The (TV pořad)
The Dick Cavett Show (TV pořad)
1967 Spotlight (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
1966 The London Palladium Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky