foto

Kjóko Kagawa

  • nar. 5.12.1931 (87 let)
    Ibaragi, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tenši no iru tošokan
2015 Tókjó no hi
2013 The Intermission
2009 Ballad: Na mo naki koi no uta
2008 Tónan kadobeja nikai no onna
2006 Akai kujira to shiroi hebi
2002 Amidadó da jori
Kaseifu ha mita! 20 (TV film)
2001 Akarui hô e akarui hô e (TV film)
1998 Wonderful Life
1995 Fukai kawa
1993 Aoi kioku: Manmó kaitaku to šónentači - vyp.
Máda da jo
1990 Šikibu monogatari
1979 Otoko wa curai jo: Toradžiró haru no jume
1970 Onna-kumičó
1965 Rudovous
1963 Nebe a peklo
1962 Ashita aru kagiri
Saotome ke no musumetači
1961 Kuroi gashû: Aru sonan
Mosura
Onna bakari no joru
Ósakadžó monogatari
1960 Júrei handžóki
Kizu senrjó
Zlý chlap spí dobře
1959 Ai no kane
Aidžó fudó
Kageró gasa
Nippon tandžó
1958 Anzukko
Jagjú bugeičó: Sórjú hiken
Mori to mizuumi no macuri
Onna de aru koto
Tsuzurikata kyodai
Tókjó no kjúdžicu
1957 Araši no naka no otoko
Chijo
Hikage no musume
Jagjú bugeičó
Na dně
Onna goroši abura džigoku
Udžó
Ósaka monogatari
1956 Džošú to tomo ni
Kuro-obi sangokushi
Neko to shozo to futari no onna
Šú'u
1955 Ai sureba koso: Daippa – Hanauri musume
Gokumončó
Irasshaimase
Óšó ičidai
1954 Haha no hatsukoi
Hanran
Kunsho
Onna no koyô
Správce Sanšo
Ukřižovaní milenci
1953 Himejuri no tó
Příběh z Tokia
1952 Inazuma
Kin no tamago
Muntinlupa no yo wa fukete
Okásan
Čakkari fudžin to ukkari fudžin
1951 Onnagokoro dare ka shiru
Wakasamazamurai torimonočó: Noroi no ningjóši
1950 Arashi no naka no hara
Kimi to iku amerika kóro
Wakasama murai tori monochô: nazo no nômen yashiki
Wakasamazamurai torimonočó: Nazo no nómen jašiki

TV seriály

2006 Imo Tako Nankin (TV seriál)
2003 Churasan 2 (TV seriál)
Kaettekita Locker no Hanako-san (TV seriál)
2000 Ičigen no koto (TV seriál)
1996 Futarikko (TV seriál)
1995 Kura (TV seriál)
1991 Gendži monogatari (TV seriál)
1989 Kasuga no Tsubone (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mifune: The Last Samurai
2011 Příběh filmu: Odysea (TV seriál)
1975 Život jednoho režiséra
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace