foto

Esa Pakarinen

  • nar. 12.12.1947 (71 let)
    Varkaus, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Petos
1983 Jon
Leikkejä pianolle (TV film)
1982 Suomen piru (TV film)
Teatterituokio: Elon tyrskyt (TV film)
1981 Kiljusen herrasväki
Pedon merkki
Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
1980 Miesten koulu (TV film)
1979 Koeputkiaikuinen ja Simon enkelit
1978 Kun käki ei enää kuku (TV film)
Runoilija ja muusa
1977 Kiviset aidat (TV film)
Ottakaa varas kiinni!
Runebergin rouva (TV film)
Villahousupakko (TV film)
Zajícův rok
1973 Jegor Bulitsov (TV film)
1972 Niilon oppivuodet
1971 Pikasuutarin Esko (TV film)
1970 Kämppä (TV film)

TV seriály

2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1986 Vallan miehet (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
Pikapakinapaketti (TV seriál)
1982 Ulosmittaajat (TV seriál)
1981 Kevyesti kesäajassa (TV seriál)
Vanhempi veli (TV seriál)
1978 Jänikset maailmankartalle! (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
1983 Päivän kakkaroita (TV pořad)
1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)
Repen lauluja 2 (TV pořad)
1978 Uudenvuoden konsertti (TV pořad)
1977 Perjantaita (TV pořad)
1975 Omat jutut (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky