foto

D. H. Lawrence

  • nar. 11.9.1885
    Eastwood, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.3.1930 (44 let)
    Vence, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Lady Chatterley's Lover (TV film) - kniha
2006 Lady Chatterley - kniha
2003 Sons and Lovers (TV film) - kniha
1998 Milenec lady Chatterleyové (TV film) - kniha
Rocking Horse Winner, The - povídka
1995 Fidèle infidèle, La (TV film) - povídka
1993 Lady Chatterleyová (TV film) - kniha
Pozemský nepokoj - povídka
1989 Duha - kniha
La Storia di Lady Chatterley - kniha
1987 Kangaroo - kniha
1985 Mladá Lady Chatterleyová II. - kniha
1983 Captain's Doll, The (TV film) - povídka
Horse Dealer's Daughter, The - povídka
Rocking Horse Winner, The - povídka
1981 Milenec Lady Chatterleyové - kniha
Trespasser, The (TV film) - kniha
1980 Teatterituokio: Valkoinen sukka (TV film) - povídka
1977 Young Lady Chatterley - kniha
1972 Petak vece (TV film) - kniha
1970 The Virgin and the Gypsy - kniha
1969 Zamilované ženy - kniha
1967 Lišák - povídka
1960 Sons and Lovers - kniha
1955 L'Amant de Lady Chatterley - kniha
1949 The Rocking Horse Winner - povídka

TV seriály

2011 Ženy milující (TV seriál) - kniha
1988 Rainbow, The (TV seriál) - kniha
1984 Boy in the Bush (TV seriál) - kniha
1981 Sons and Lovers (TV seriál) - kniha
1967 ITV Playhouse (TV seriál) - kniha
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - povídka
Lilli Palmer Theatre (TV seriál) - povídka
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál) - povídka

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Karuselli (TV film) - divadelní hra
1976 Widowing of Mrs. Holroyd (TV film) - divadelní hra
1971 Miniä (TV film) - divadelní hra
1969 Snaha (TV film) - divadelní hra

TV seriály

1992 Performance (TV seriál) - divadelní hra
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál) - divadelní hra

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce