foto

Michael Winder

  • nar. 10.10.1985 (33 let)
    Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 How to Be Human
2015 Set the Thames on Fire
2013 Blink
2012 Keys to the City
2008 Inspector George Gently: The Burning Man (TV film)
Lowland Fell
Watching and Waiting

TV seriály

2013 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (7)
2011 V utajení (TV seriál)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Smrt monarchie (S04E10)
Tajemství srdce (S04E09)
2008 Tudorovci (TV seriál)
K potěšení jeho veličenstva (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace