foto

Michael Learned

  • nar. 9.4.1939 (79 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Life Interrupted (TV film)
2013 After Life
2009 Americká děvčata: Odvážná Chrissa
2005 Lethal Eviction
Loggerheads
2000 For the Love of May
1998 Alarm
Proměna srdce (TV film)
1997 Walton Easter, A (TV film)
1995 Walton Wedding, A (TV film)
1993 A Walton Thanksgiving Reunion (TV film)
Dračí život Bruce Lee
1991 Aftermath: A Test of Love (TV film)
Keeping Secrets (TV film)
Vražda v New Hampshire (TV film)
1990 Gunsmoke 2: Poslední Apač (TV film)
1988 Hothouse (TV film)
Roots: The Gift (TV film)
1987 Mercy or Murder? (TV film)
1986 A Deadly Business (TV film)
All My Sons (TV film)
Moc
Picnic (TV film)
1984 Parade, The (TV film)
1982 Mother's Day on Waltons Mountain (TV film)
1980 Christmas Without Snow, A (TV film)
Dotek lásky
Nurse (TV film)
Off the Minnesota Strip (TV film)
1978 Little Mo (TV film)
1976 Widow (TV film)
1974 It Couldn't Happen to a Nicer Guy (TV film)
Větrná smršť (TV film)

TV seriály

2009 Odložené případy (TV seriál)
Ženy na křídlech (S07E05)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj poslední den 2/2 (S08E19)
2006 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mých pět stadií (S05E13)
Můj Kabrňák (S05E12)
Můj nezávazný sex (S05E11)
další epizody (7)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Privilege (S04E17)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1989 Living Dolls (TV seriál)
1988 Hothouse (TV seriál)
1981 Nurse (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1963 Other Man, The (TV seriál)

Dokumentární

2004 The Best of 'So Graham Norton'
1994 American Revolution, The (TV film)
1982 Politics of Poison
1979 Television Annual: 1978/1979, The (TV film)
1978 CBS: On the Air (TV seriál)

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
1982 Night of 100 Stars (TV pořad)
The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace