foto

Ulla Kapari

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1993 Sotapoika (TV film)
1991 Syysmuutto (TV film)
1986 Maailman paras (TV film)
Valtuuskunta (TV film)
1985 Kunniallinen petkuttaja (TV film)
1984 Hengenmies (TV film)
1981 Kerran kesällä (TV film)
Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1980 Opri ja Oleksi (TV film)
1979 Norjasta ostettu posliinitonttu (TV film)
1978 Teatterituokio: Harmaalakkinen tyttö (TV film)
1977 Metsästys joulun alla (TV film)
1976 Hänen olivat linnut (TV film)
Naistentanssit (TV film)
1975 Kuvien takana (TV film)
Papin rouva (TV film)

TV seriály

1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1990 Lentsu (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)
Veijaritarinoita (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1977 Arja ja Kalevi (TV seriál)
1971 Havukka-ahon ajattelija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky