foto

Elizabeth Friedman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tag
2014 Mummy Resurrected, The
2013 Obhajoba Santy
2012 A Broken Code
2001 A.I. Umělá inteligence
2000 Na pokraji slávy
Po čem ženy touží
1998 Na Vánoce budu doma

TV seriály

2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Jak přežít tchána a tchýni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky