foto

Kajo Macuo

  • nar. 17.3.1943 (76 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Curibaka nišši special
1989 Oinaru genei (TV film)
Šinigami no ja: Kindaiči Kósuke no kessaku suiri (TV film)
1984 Tengoku ni ičiban čikai šima
1983 Kagi
1982 Júkai hódó
Seiha
1981 Good Luck Love
1980 Jishin retto
Port Arthur
Shogun Assassin
1979 Jami no karjúdo
1974 Sandaime šumei
1973 Hissacu šikakenin: Baian ari džigoku
Jamagučigumi sandaime
1972 Hikagemono
Vlk samotář a mládě 2: Řeka smrti
1970 Yureiyashiki no Kyofu: Chi O Suu Ningyoo
1969 Nemuri Kjóširó: Akudžogari
1968 Bakučiuči: Nagurikomi
Burai jori daikanbu
Cumiki no hako
Jareba jareru ze: Zen'in šúgó!!
Kódókan hamondžó
Meidži keppúroku: Taka to ókami
Neon taiheiki
Sanbiki no akutó
Zoku yakuza bozu
1967 Bakučiuči: Ippiki rjú
Kettó
Kigeki ekimae gakuen
Kurenai no nagareboši
Naniwa kjókakuden: Dokjó šičiningiri
陸軍中野学校 竜三号指令
1966 Dragon's Fangs, The
Kawači Carmen
Kenka elegy
Ninkjó jawara ičidai
Noren ičidai: Džókjó
Ojuki-san
Otoko no šóbu
Tekkaba džingi
1965 Irezumi ičidai
Tosei ičidai
Šunpuden
1964 Nikutai no mon
Oretači no či ga jurusanai
Sasurai no tobakuši
Šiosai
Šúen
1963 Aoi sanmjaku
Ginza no Džiročó
Kaze ga jondeiru senpúdži: Ginza buraičó
Kidó sósahan: Keiši džúsangó ótó naši
Samurai no ko
Wakai Tókjó no jane no šita
1962 Bókjó no umi
Sajónara no kisecu
Sararíman monogatari: Šinnjú šain daiikka
Wataridori kokjó e kaeru
1961 Cuiseki
Ginza senpúdži: Araši ga ore o jonde iru
Ká-čan umi ga šitteru jo
Otóčan wa daigakusei
Široi kumo to šódžo
1960 Odžósan no sanpomiči
1959 Můj druhý bratr
1958 Nekonečná touha

TV seriály

2005 Nemuri Kyoshiro (TV seriál)
Nemuri Kyoshiro ~ Burari Hika (TV seriál)
1982 Shin jiken: Doctor stop (TV seriál)
1977 Akai gekiryû (TV seriál)
1973 Suikoden (TV seriál)
1972 Papa to yobanai de (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace