foto

Dina Merrill

  • nar. 9.12.1925
    New York City, New York, USA
  • zem. 22.5.2017 (91 let)
    East Hampton, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Beyond a Reasonable Doubt
2003 Hráči
2002 Úžasní Ambersonovi (TV film)
Žár mládí (TV film)
2000 Meeting Genevieve
1999 Jiná láska
1998 Možná bude sněžit (TV film)
Velký Joe
1997 Vezmeš si mě? (TV film)
1996 Milk & Money
1995 Point of Betrayal
Televizní leč
1993 Not in My Family (TV film)
Stehy na duši
1992 Hráč
1991 Za každou cenu
1990 Strach
1989 Turn Back the Clock (TV film)
1988 Caddyshack II
1986 Twisted
1984 Hot Pursuit (TV film)
1983 Anna to the Infinite Power (TV film)
Brass Ring, The (TV film)
1980 Tak mi řekni, co chceš
1979 Tenth Month, The (TV film)
1978 Svatba
1977 Greatest, The
1976 Kingston (TV film)
1975 Meal, The
1974 Throw Out the Anchor!
1973 Letters, The (TV film)
Running Wild
1972 Family Flight (TV film)
1971 Mr. and Mrs. Bo Jo Jones (TV film)
1970 Aru heishi no kake
1969 Lonely Profession, The (TV film)
Seven in Darkness (TV film)
1968 Sunshine Patriot, The (TV film)
1965 Cesta do Švédska
1963 The Courtship of Eddie's Father
1962 Expendables, The (TV film)
1961 The Young Savages
Twenty Plus Two
Westinghouse Presents: The Dispossessed (TV film)
1960 Poutníci za sluncem
Telefon Butterfield 8
1959 Catch Me If You Can
Don't Give Up the Ship
Operace Spodnička
1958 A Nice Little Bank That Should Be Robbed
1957 Žena, která všechno ví

TV seriály

2001 100 Centre Street (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1995 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Two Mrs. Sheffields (S03E09)
1988 Roseanne (TV seriál)
1984 Hot Pursuit (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
Matt and Jenny (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Kingston: Confidential (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
Batman (TV seriál)
Daktari (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Mickey (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Playwrights '56 (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1982 Night of 100 Stars (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1963 The 15th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)
The Match Game (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace