foto

Eino Lehtinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2000 Kekkosen kaveri (TV film)
1995 Koti (TV film)
1993 Onnellinen hääpäivä (TV film)
Täällä pojat tähden alla (TV film)
1989 Valkoinen nainen (TV film)
1987 Entäs nyt, Niskavuori? (TV film)
Niskavuoren Heta (TV film)
Niskavuoren nuori emäntä (TV film)
1984 Uppotukki (TV film)
1983 Zoja (TV film)
1980 Lumiakka (TV film)
1979 Lähtö ennen joulua (TV film)
1978 Seikkailu Olavinlinnassa (TV film)
1977 16. kevät! (TV film)
1967 Keikka (TV film)

TV seriály

2004 Rajametsän tarinoita (TV seriál)
Hiljaista on (TV seriál)
Vihdoinkin kahvia (E11)
Idän pikajuna (E10)
Ilmastoitua rakkautta (E09)
další epizody (4)
2003 Hiljaista on (TV seriál)
...niin hiljaista... (E07)
Joulun lyömät (E06)
Pelimies ei pelkää (E05)
další epizody (7)
Varjo vain - savolainen eurodekkari (TV seriál)
1998 Halleluja (TV seriál)
Taivaan lahja (E05)
Elämän maku (E04)
Kadonnut nuoruus (E03)
další epizody (5)
1993 Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
1991 Mustajärven oudot linnut (TV seriál)
1990 Mollen löytötavaraa (TV seriál)
1984 Barr-niminen mies (TV seriál)
Kuka uskoo haikaraa? (TV seriál)
1982 Doba železná (TV seriál)
Pitkä talvi (E04)
Sampo (E02)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)

Dokumentární

1999 Estelle - unelma paremmasta (TV film)
1986 Pirtukuningas (TV film)
1984 Lähikuvassa Metro-tytöt (TV film)
1979 Tahko Pihkala - legenda jo eläessään (TV film)
1971 Aino Pekkanen - pienviljelijäemäntä (TV film)
1966 Lepikon torppa (TV film)

TV pořady

1985 Suomi Pop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky