foto

Markku Rantanen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2005 Pentinkulman naiset (TV film)
2004 Nyrölä 3 (TV film)
2003 Rio ja Tinto (TV film)
1993 Sutki (TV film)
1992 Taivaan kukka (TV film)
1989 Kuutamouimari (TV film)
1984 Yksinpuhuja (TV film)
1981 Kadonnut armeija (TV film)
1978 Tunturisusi (TV film)
1977 Löylyä! - suomalaisen saunan nousu ja uho (TV film)
Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet (TV film)

TV seriály

1999 Kylmän kosketus (TV seriál)
1996 Pimeän hehku (TV seriál)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Mustajärven oudot linnut (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)

Dokumentární

2003 Suomi menee päähän (TV film)
1989 Verkaranta (TV film)
1980 Ei sulta pieninkään unhoon jää (TV film)
1979 Tahko Pihkala - legenda jo eläessään (TV film)
1974 Jean Sibelius (TV film)
1971 Korpikirjailija, kunniatohtori Ilmari Kianto (TV film)
Mies Shiloh'sta (TV film)
1969 Suomen tasavallan presidentit (TV seriál)
1968 Tuntemattomat - miehiä menestysnäytelmän kulisseissa (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky