foto

Matti Bergström

  • nar. 17.2.1938
    Helsinki, Finsko
  • zem. 8.10.1994 (56 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1997 Vuosisadan rakkaustarina (TV film)
1992 Hamlet (TV film)
1987 Ihmispuu (TV film)
1985 Kunniallinen petkuttaja (TV film)
Naimakauppoja (TV film)
1984 Onnenlähde (TV film)
1983 250 grammaa - radioaktiivinen testamentti
Mona ja palavan rakkauden aika
Veli (TV film)
Yön sankari
1982 Elsa
Poste restante
Vangittu tuli
1979 Maatani Minä Rakastan (TV film)
1977 Teatterituokio: Sähköverstas (TV film)

TV seriály

1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Kirkkomatka (E12)
Amerikankelkka (E11)
Arvon ja Sakarin rahapaja (E10)
další epizody (12)
1993 Pääkallotynnyrit (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
1992 Tapulikylä (TV seriál)

Dokumentární

1995 Linnunratojen kansaa
Onnenjakajat - Matti Bergström, säveltäjä ja Pirjo
1994 Carl Th. Dreyerin tiellä
1993 Miksi en puhu venäjää
Tanjuska ja 7 perkelettä
Venetsialainen etydi
1991 Temppeli
1990 Kasarmin luonne
Yksinteoin
1989 Lennä lempi
1988 Brev från Sverige (TV film)
Toini - huutolaistyttö
1987 Kyllä tytöt hoitaa...
1986 Menninkäisooppera
1984 Kaukana Kostamuksessa
1983 Hyvä elämä
1982 Hukkareissu
Yhdeksän tapaa lähestyä Helsinkiä
1981 Finlandia
1978 Espa
1977 Polarit - ruostumatonta terästä Torniosta

TV pořady

1982 Unohdettu horisontti (TV pořad)
1978 Jojo - lähtevä (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

1986 Laulu
1971 Matti Oiling Happy Pop Jazz Band (TV film)

Host

TV pořady

2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
1978 Syksyn sävel 1978 (TV pořad)
1977 Perjantaita (TV pořad)
1975 Syksyn sävel 1975 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky