foto

Jim Klock

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Boj za svobodu
Massacre on Aisle 12
The Whole Truth
2015 American Ultra
The Stanford Prison Experiment
2014 Na vítězné vlně
There's Always Woodstock
2013 Murder Eleven
Pravda je jen slovo
2012 Double Wide Blues
2011 Chicago 8, The
Immortal Island
2009 Bitch Slap
2006 Jesus, Mary and Joey

TV seriály

2017 I'm Dying Up Here (TV seriál)
My Rifle My Pony and Me (E07)
2016 Quarry (TV seriál)
Člověku voda nechybí (S01E01)
2015 Real Rob (TV seriál)
Scream Queens (TV seriál)
Black Friday (S01E11)
Ghost Stories (S01E09)
Beware of Young Girls (S01E07)
další epizody (7)
UnREAL (TV seriál)
2014 Temný případ (TV seriál)
Tajný osud veškerého života (S01E05)
Kdo chce kam (S01E04)
Vidění (S01E02)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
Treme (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Scylla (S04E01)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S06E03)
2006 Jericho (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Groteska (S03E09)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Murder Eleven

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace