foto

Anthony Newlands

  • nar. 31.1.1926
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.12.1995 (69 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Prisoner of Honor (TV film)
1985 Mata Hari
1971 Universal Soldier
1968 The Magus
1966 Das Rätsel des silbernen Dreieck
Kaleidoscope
1965 Hysteria
1962 Solo for Sparrow
1961 Fourth Square, The
1960 Cone of Silence
Foxhole in Cairo
Soudní procesy s Oscarem Wildem
1959 Místo nahoře
Podvržený zločin

TV seriály

1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
1988 Small World (TV seriál)
1986 Lost Empires (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 The Flaxton Boys (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Saki (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Charitable Countess (S01E12)
The Scales of Justice (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Walk a Crooked Mile (TV seriál)
1959 Crime Sheet (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Scarlet Pimpernel (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace