foto

Heikki Häkkinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2005 Puhdas päämäärä (TV film)
2004 Karaoke (TV film)
Miehen sydän (TV film)
Saara Pitkänen (TV film)
2003 Tähtikeinu (TV film)
2002 Eteenpäin (TV film)
2000 Ei kaikki miehet petä
Sano Oili vaan (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1999 Kivat sulle, moi (TV film)
Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
1998 Vuoden viimeinen kesä (TV film)
1997 Palava rakkaus (TV film)
1994 Tuomas Murasen rikos (TV film)
1993 Liituraita Leo
1990 Axel (TV film)
1989 Donna Hot, haaveratsastaja (TV film)
Herääminen (TV film)
1986 Reetta Robinson (TV film)
1985 Painija (TV film)
Raamit ränniin (TV film)
1984 Viimeinen keikka (TV film)
Ystävyyden saari (TV film)
1983 Älköön silmäteräsi levätkö (TV film)
1981 Muistoja Elmosta (TV film)
1978 Häjyt (TV film)
Kalastaja ja hänen eukkonsa (TV film)
1969 Oletko sinä...? (TV film)

TV seriály

2003 Kirje isältä (TV seriál)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)

Dokumentární

2005 Tosi tarina: Venäläinen romanssi (TV film)
2004 Harri Holkeri - toiveikas maailmanparantaja (TV film)
2003 Tosi tarina: Se on sitten Solmu (TV film)
1998 Alasajo
1992 Our Common Future?
1983 Soolo suoraan sydämestä (TV film)
1982 Kiistelty kosteikko (TV film)
1981 Emmi (TV film)
1980 Pro arte utili (TV seriál)
1977 Elämän kevät (TV seriál)
1973 Neljä kuukautta Pajatsoa (TV film)
1971 Sukupuolikasvatus (TV film)

TV pořady

1968 Reissumies saaristossa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace