foto

Pekka Milonoff

  • nar. 22.2.1947 (72 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Luciferin viimeinen elämä
Miten meistä tuli ystäviä
2012 Taistelu Näsilinnasta 1918 - vyp.
2002 Kuutamolla
1999 Itsenäisyyden ilta (TV film)
Kivat sulle, moi (TV film)
Rikos ja rakkaus
1997 Mies jota ei koskaan ollut (TV film)
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
Kertomuksia kaatopaikalta (TV film)
1988 Anna-Liisa (TV film)
1985 -30°C Aurinkoa etsimässä (studentský film)
1984 Äiti ja isä ovat ihan lähellä (TV film)
1982 Kolme sisarta (TV film)
1981 Pedon merkki
1980 Lompakko (TV film)
1979 Ihmemies
Seitsemän veljestä
1978 Elämäsi parhain aika (TV film)
1977 Ukkovarvas (TV film)
1976 Důvěra
1975 Tervahanhi (TV film)
1973 Jegor Bulitsov (TV film)
Mommilan veriteot 1917
1972 Niilon oppivuodet
1971 Kujanjuoksu

TV seriály

2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 1 (E01)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme (E12)
Katson autiota hiekkarantaa... (E11)
Eiks mikään oo enää pyhää (E09)
další epizody (4)
1993 Pimennys (TV seriál)
1984 Robotti von Rosenbergin tutkimukset (TV seriál)

Dokumentární

2015 Ompelijatar - vyp.
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film) - a.z.
2002 Elämän äidit
1999 Katso ihmistä
1998 Oběť
1997 Anna
1994 Kadotettu paratiisi
1993 Miksi en puhu venäjää

Host

TV pořady

1999 Kokkisota (TV pořad)
1989 Kalliolle kukkulalle (TV pořad)
1979 Oi aika ihanin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace