foto

Kari Kangassalo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1995 Onnenlehti (TV film)
1993 Jonakin päivänä (TV film)
Onnellinen hääpäivä (TV film)
Ystävä vai vihollinen (TV film)
1990 Konkurssi (TV film)
1987 Kummitäti (TV film)
1986 Pano (TV film)

TV seriály

2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Aurinkomyrsky (S01E05)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
1999 Karvakuonot ja kaljaasin arvoitus (TV seriál)
1991 Kvartetti (TV seriál)
1990 Lottovoittajien maa (TV seriál)
1989 Pentti Haanpää (TV seriál)
1982 Karvakuonot automatkalla (TV seriál)

Dokumentární

2004 Verner Lehtimäki - Punapäällikön elämä (TV film)
2003 Sambaa pakkasessa (TV film)
Suomi menee päähän (TV film)
1999 Estelle - unelma paremmasta (TV film)
1997 Ei vanhene koskaan (TV seriál)
Tamminiemen herra - Kekkosen aika kannesta kanteen
1992 Helene Schjerfbeck Ateneumissa (TV film)
Kalervo Palsa - Elokuva erilaisuudesta (TV film)
1989 Läpi harmaan kiven (TV film)
1988 Panttipataljoona (TV film)
1979 Tahko Pihkala - legenda jo eläessään (TV film)

TV pořady

1998 Alivaltiosihteerin joululähetys (TV pořad)
1997 Alivaltiosihteerin itsenäisyyspäivälähetys (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

1977 Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet (TV film)
1972 Sotaerakko (TV film)

TV seriály

1989 Pentti Haanpää (TV seriál)
1975 Siunattu hulluus (TV seriál)
1973 Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
Vuosi 1956 (E06)
Vuosi 1950 (E05)
Vuosi 1943 (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

1992 Kalervo Palsa - Elokuva erilaisuudesta (TV film)
1978 Niilo Yli-Vainio - saarnaaja (TV film)
1971 Juoigamat (TV film)
1968 Miksi ei bordellia? (TV film)
1966 Lepikon torppa (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky