foto

Lilia Skala

  • nar. 28.11.1896
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 18.12.1994 (98 let)
    Bay Shore, Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Muži bez respektu
1987 Hráčské doupě
1983 Flashdance
Testament
1982 The End of August
1980 Heartland
1979 Sooner or Later (TV film)
1977 Roseland
1976 Deadly Hero
Eleanor and Franklin (TV film)
1972 Probe (TV film)
1968 Charly
Split Second to an Epitaph (TV film)
Sunshine Patriot, The (TV film)
1967 Caprice
Ironside (TV film)
1965 Loď bláznů
Who Has Seen the Wind? (TV film)
1963 Polní lilie
1953 Call Me Madam
1937 Unentschuldigte Stunde
1936 Dívčí pensionát
Květy z Nizzy
1933 Madame nechce děti
1932 Man braucht kein Geld
1931 Purpur und Waschblau

TV seriály

1964 Suspense (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 Moment of Fear (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1955 The Way of the World (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
The Brighter Day (TV seriál)
Woman with a Past (TV seriál)
1953 Valiant Lady (TV seriál)
1952 Claudia: The Story of a Marriage (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Theatre of Romance (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1962 Girl Talk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace