foto

Ahti Jokinen

  • nar. 15.4.1944 (75 let)
    Kihniö, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Onnea matkaan (TV film)
Taistelu Näsilinnasta 1918
2008 Päätalo
2005 Katoavaisuudesta (studentský film)
Stíny štěstí
2002 Niin paljon parempi mies (TV film)
2001 Sydänveri (studentský film)
Řeka
1987 Niskavuoren nuori emäntä (TV film)
1985 Kadonnut lakki (TV film)
1984 Kättenpäällepanijat eli kun Hunttalan Matti osti Suomen
1983 Akaton mies
1981 Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
1979 Martin sarviherra (TV film)
1978 Sinikukallinen nekka (TV film)
1977 Metsästys joulun alla (TV film)
Minna (TV film)
Sakea veri (TV film)
Teatterituokio: Sähköverstas (TV film)
1975 Simpauttaja (TV film)
1973 Amalia (TV film)
1972 Haluan rakastaa, Peter

TV seriály

2015 Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2014 Tehdas (TV seriál)
Syrjästäkatsojat (S02E01)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2000 Kaikki kotona (TV seriál)
1997 Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1995 Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
Tilinteko (S01E10)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Tastula iskee taas (S01E09)
Riku katoaa (S01E08)
Tastula iskee (S01E07)
další epizody (6)
1993 Metsolat (TV seriál)
1991 Jäljet vedessä (TV seriál)
Pakanamaan kartta (TV seriál)
1989 Mummo (TV seriál)
Omalla porukalla (S02E05)
Koiran elämää (S02E04)
Graffitteja (S02E03)
další epizody (4)
1988 Mummo (TV seriál)
Merirosvoradio (S02E01)
1987 Kotirappu (TV seriál)
Kuka varasti kultakellon? (E06)
Kevättalkoot (E05)
Pois kolhoosista, omaan kotiin (E02)
Mummo (TV seriál)
Yksinäistä (S01E05)
Kuviteltu ystävä (S01E04)
Taikauskoa (S01E03)
další epizody (5)
1986 Sekakuoro (TV seriál)
Tarkkis (TV seriál)
1983 Akaton mies (TV seriál)
1982 Käännekohtia (TV seriál)
1978 Rauhanranta 12 (TV seriál)
Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1977 Yritetään yhdessä (TV seriál)
1976 Maausko uus (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1973 Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
Vuosi 1973 (E10)
Vuosi 1968 (E09)
Vuosi 1966 (E08)
další epizody (6)

Dokumentární

2018 Tie Tampereelle 1918 - vyp.
1979 Me vehkeilijät (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Päivä Helsingissä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky