foto

Helen Slater

  • nar. 15.12.1963 (55 let)
    Massapequa, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 DC Super Hero Girls: Hero of the Year
DC Super Hero Girls: Super Hero High
Pozoruhodný život
2014 Echo Park
The Curse of Downers Grove
2013 Good Mother, The (TV film)
2012 Model Minority
2011 Beautiful Wave
Můj táta Rocker (TV film)
2009 Vote Garner!
2006 Jane Doeová: Tvrdší dopad (TV film)
2004 Seeing Other People
2001 Sama v temnotě
2000 American Adventure (TV film)
1999 Karlův pohřeb
1998 Kamarádky na celý život (TV film)
1997 Bezzubí (TV film)
1996 Heavenzapoppin'!
1995 Není cesty zpět
Steal, The
1994 Couples (TV film)
Lassie
Poslední setkání (TV film)
1993 12:01 (TV film)
Betrayal of the Dove
Chantilly Lace (TV film)
Dům v horách
1992 Queen Esther
1991 Dobrodruzi z velkoměsta
1990 Capital News (TV film)
Great Air Race, The (TV film)
1989 Bláznivá spolubydlící
1988 Nenechavé prsty
1987 Tajemství mého úspěchu
1986 Bezcitní lidé
1985 Legenda o Billie Jean
1984 Superdívka
1982 Amy and the Angel (TV film)

TV seriály

2019 Supergirl (TV seriál)
Red Dawn (S04E21)
2018 Supergirl (TV seriál)
Call to Action (S04E06)
2017 Supergirl (TV seriál)
Midvale (S03E06)
Far from the Tree (S03E03)
Homecoming (S02E14)
2016 Supergirl (TV seriál)
Medusa (S02E08)
Better Angels (S01E20)
Myriad (S01E19)
2015 DC Super Hero Girls (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
Livewire (S01E04)
Pilot (S01E01)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hovor na výzvu (S07E14)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Two Steps Back (S04E15)
2010 Gigantic (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Nejít jen tak kolem (S07E06)
Smallville (TV seriál)
Opuštění (S10E08)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Family Remains (S04E11)
2007 Smallville (TV seriál)
Modrá (S07E08)
Lara (S07E06)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Anatomie Vánoc (S02E12)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rodiny (S05E15)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Antirodinné svátky II. (S04E10)
1992 Batman (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Good Samaritan (S03E20)
1990 Capital News (TV seriál)

Dokumentární

2006 You Will Believe: The Cinematic Saga of Superman
1997 Long Way Home, The
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
1984 Supergirl: The Making of the Movie (TV film)

Host

TV pořady

1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace