foto

Kathleen Wilce

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ordinary World
2013 Long Shot Louie
1999 Hra snů

TV seriály

2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zničující příběh (S16E18)
2014 Believe (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
2012 Smrtelné hříchy (TV seriál)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nová spojení, nové akvizice (S04E08)

Dokumentární

2009 Tajemství parazitů (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky