foto

James Pusztay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fangs Vs. Spurs
2013 InSpectres
2012 Qwerty
2011 Sister Mary
2010 Ca$h
Matadors (TV film)
Paranormal Calamity
Pleading Guilty (TV film)
Satanic Panic
2009 Nenarození
Trable v ráji
2008 Family Practice (TV film)
Meet the Browns
Neplodná obrana
Oko dravce
Povýšení
2007 Stash
Stash
2003 Assisted Living

TV seriály

2011 Shameless (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Šéf (TV seriál)
2009 Zvíře (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Wedding Job (S01E07)
2003 Peep Show (TV seriál)

Dokumentární

2009 Tajemství výslechů (TV film)
Tajný agent (TV seriál)
2004 Konspirace? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky