foto

Lane Kwederis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 5 Doctors
2014 Speed Damon & Holly

TV seriály

2016 The Characters (TV seriál)
2015 Mistr amatér (TV seriál)
Dámy a pánové (S01E07)
2014 Broad City (TV seriál)
Fattest Asses (S01E05)
2012 Dating on Mars (TV seriál)
Smrtelné hříchy (TV seriál)

Dokumentární

2013 Drom - Mord: po stopách zločinu (TV seriál)
Zabil bych pro tebe (TV seriál)
2009 Tajemství parazitů (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 The Rundown with Robin Thede (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky