foto

Timothée Chalamet

  • nar. 26.12.1995 (22 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Rainy Day in New York
2017 Call Me by Your Name
Hostiles
Hot Summer Nights
Lady Bird
2016 Miss Stevens
2015 Plot
The Adderall Diaries
Trable o Vánocích
2014 Interstellar
Muži, ženy a děti
Worst Friends
2013 Burning Blue
Trooper (TV film)
2009 Loving Leah (TV film)
2008 Sweet Tooth

TV seriály

2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volba (S02E12)
Zlomená srdce (S02E10)
Mýtina (S02E07)
další epizody (8)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace