foto

Leo Bill

  • nar. 31.8.1980 (37 let)
    Warwickshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In Fabric
Peterloo
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Domestic Policy
2015 Hamlet (divadelní záznam)
2014 Mr. Turner
2010 Alenka v říši divů
2009 Muži, kteří nenávidí ženy
2008 Já a Orson Welles
2007 Vášeň a cit
2006 Pád
The Living and the Dead
2005 Sexy botky
Ve stínu matky
Very Social Secretary, A (TV film)
2004 Mesiáš 3: Slib (TV film)
Vera Drake - Žena dvou tváří
2003 Eroica (TV film)
Smrtící dávka
2002 28 dní poté
Dva muži šli do války
Všechno nebo nic
2001 Gosford Park

TV seriály

2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Taboo (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Bílá královna (TV seriál)
Love and Death (E06)
War at First Hand (E05)
The Bad Queen (E04)
Borgiové (TV seriál)
Lucreziin gambit (S03E07)
Relikvie (S03E06)
Ořechový bál (S03E04)
2012 Pramface (TV seriál)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Nothing Changes (S01E03)
Rozum a cit (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2007 Jekyll (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Příběh dvou vesnic (S06E04)
2002 Celeb (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Eh Brian! It's a Whopper (TV seriál)

Dokumentární

2008 Wanderlust

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace