foto

Leo Bill

  • nar. 31.8.1980 (39 let)
    Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rare Beasts
2018 Peterloo
Takové krásné šaty
2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Domestic Policy
2014 Mr. Turner
2010 Alenka v říši divů
2009 Muži, kteří nenávidí ženy
2008 Já a Orson Welles
2007 Vášeň a cit
2006 Loony in the Woods
Pád
The Living and the Dead
2005 Sexy botky
Ve stínu matky
Very Social Secretary, A (TV film)
2004 Mesiáš 3: Slib (TV film)
Vera Drake - Žena dvou tváří
2003 Eroica (TV film)
Smrtící dávka
2002 28 dní poté
Dva muži šli do války
Všechno nebo nic
2001 Gosford Park

TV seriály

2018 The Long Song (TV seriál)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Taboo (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Bílá královna (TV seriál)
Love and Death (E06)
War at First Hand (E05)
The Bad Queen (E04)
Borgiové (TV seriál)
Lucreziin gambit (S03E07)
Relikvie (S03E06)
Ořechový bál (S03E04)
2012 Pramface (TV seriál)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Nothing Changes (S01E03)
Rozum a cit (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2007 Jekyll (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Příběh dvou vesnic (S06E04)
2002 Celeb (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Eh Brian! It's a Whopper (TV seriál)

Dokumentární

2008 Nostalgia
Wanderlust

Divadelní záznam

2019 The Tragedy of King Richard the Second (divadelní záznam)
2015 Hamlet (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Loony in the Woods

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky