foto

Inga Swenson

  • nar. 29.12.1932 (85 let)
    Omaha, Nebraska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Čarodějka z Bay Cove (TV film)
1980 Horalové
1978 Betsy
Ziegfeld: The Man and His Women (TV film)
1977 My Dear Uncle Sherlock
1976 Rtěnka
1971 Earth II (TV film)
1967 Androcles and the Lion (TV film)
1962 Divotvůrkyně
Rada a souhlas
1958 Heart of Darkness (TV film)

TV seriály

1989 Doctor Doctor (TV seriál)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1977 Testimony of Two Men (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)

TV pořady

1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace