foto

Craig DiFrancia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Sound of Philadelphia
2019 Irčan
2018 Zelená kniha
2011 The Last Gamble
2008 Os Desafinados
2007 Across the Universe
2006 They're Just My Friends
2005 Agent, The
2004 Grace and the Storm
Scallop Pond
1999 Kolébka ve větru
1998 Svědek proti mafii (TV film)

TV seriály

2018 The Neighborhood (TV seriál)
Power (TV seriál)
The Devil Inside (S05E07)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Každá za sebe (S06E03)
2017 Power (TV seriál)
It's Done (S04E08)
Don't Thank Me (S04E05)
We're in This Together (S04E04)
další epizody (4)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Ten, který unikl (S07E13)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Co by udělal Ježíš? (S01E08)
Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Černá listina (TV seriál)
Sir Crispin Crandall (č. 86) (S03E06)
2013 My Dirty Little Secret (TV seriál)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2005 Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to Camelot (S06E22)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
September Tenth (S03E02)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Journey to the Himalayas (S01E12)
1997 Oz (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky