foto

Andrea Bosic

  • nar. 15.7.1919
    Gomilsko, Jugoslávie
  • zem. 9.1.2012 (92 let)
    Bologna, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 7, Hyden Park: la casa maledetta
1984 Pán z Ballantrae (TV film)
1982 Dítě z Manhattanu: Ďábel přichází
1978 Poslední útok
1976 Dámy a pánové, dobrou noc
1971 Siamo tutti in liberta provvisoria
Testa t'ammazzo, croce... sei morto... Mi chiamano Alleluja
1970 Con lui cavalca la morte
Hnízdo
Tygr z Mompracemu
1969 Hora cero: Operación Rommel
Pagó cara su muerte
Rebus
1968 Diabolik
Il marchio di Kriminal
Pistolero segnato da Dio, Il
Quindici forche per un assassino
Voglio morto, Lo
1967 Colpo maestro al servizio di Sua Maestà britannica
Come rubare la corona d'Inghilterra
Dny násilí
Due facce del dollaro, Le
I giorni dell'ira
Killer calibro 32
Troppo per vivere... poco per morire
1966 Arizona Colt
Kriminal
Le Greco
Per pochi dollari ancora
Spie uccidono in silenzio, Le
Uccidi o muori
1965 Due mafiosi contro Goldginger
1964 Dobrodružství v Malajsii
Genoveffa di Brabante
Ponte dei sospiri, Il
Romeo e Giulietta
Sandok, il Maciste della giungla
Tre sergenti del Bengala, I
1963 Císařská Venuše
Magnifico avventuriero, Il
Sandokan opět v akci
Veronský proces
1962 Dobyvatelův meč
Il tiranno di Siracusa
Maciste all'inferno
Sangue e la sfida, Il
1961 Romulus a Remus
Vendetta della maschera di ferro, La
1959 Směnka
1954 Ulisse
1953 Due notti con Cleopatra
1951 Amo un assassino

TV seriály

1981 George Sand (TV seriál)
1973 Qui squadra mobile (TV seriál)
1970 I racconti di Padre Brown (TV seriál)
1964 Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace