foto

Matti Viironen

  • nar. 2.5.1947
    Turku, Finsko
  • zem. 24.4.2017 (69 let)
    Tampere, Pirkanmaa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 De-Nature (studentský film)
2004 Můj kamarád Henry
2003 Sibelius
1998 Kaapin salat (TV film)
1997 Adalminan helmi (TV film)
1993 Onnellinen hääpäivä (TV film)
1991 Tuuli leppeä lounaasta (TV film)
1989 Kotia päin
Kuutamouimari (TV film)
1984 Klaani - tarina Sammakoitten suvusta
1983 Juhannustanssit (TV film)
1978 Prinssi Sulevi ja prinsessa Heljä (TV film)
1977 Pimeän päivän muisto (TV film)
1976 Korpivaellus (TV film)
1975 Anjuta (TV film)
Kissantappaja (TV film)
Papin rouva (TV film)
1973 Liljankukka (TV film)
Mommilan veriteot 1917
1972 Se tavallinen tarina (TV film)

TV seriály

2004 Paavo ja Raili (TV seriál)
Rooman senaattori (S01E10)
2003 Täysin työkykyinen (TV seriál)
2001 Vaimonsa mies (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Jäähyväiset ilman kyyneleitä (TV seriál)
Kaikki kotona (TV seriál)
1999 Karvakuonot ja kaljaasin arvoitus (TV seriál)
Trasselirakastaja (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1994 Autopalatsi (TV seriál)
1993 Hylättyjen klubi (TV seriál)
Pappa rakas (TV seriál)
1991 Autovaras (TV seriál)
Jäljet vedessä (TV seriál)
Pakanamaan kartta (TV seriál)
1990 Aaveita ja valkoisia valheita (TV seriál)
Komeaa sukua (TV seriál)
1989 Häräntappoase (TV seriál)
Pentti Haanpää (TV seriál)
Saastamoisen poika (TV seriál)
1988 Rikos aamulla (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
1987 Kotirappu (TV seriál)
Dekkarin tilinteko (E08)
Oman kodin estetiikkaa (E07)
Kuka varasti kultakellon? (E06)
další epizody (8)
1986 Sisko ja sen veli (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
Jäähyväiset lasihevoselle (TV seriál)
Kuvahait (TV seriál)
Perätuupparit hukassa (TV seriál)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
1973 Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
Vuosi 1939 (E02)
1972 Rintamäkeläiset (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Pianonvartija (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace