foto

Johanna Kerttula

  • nar. 18.5.1966 (54 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jussi Vares: Polibek zla
2003 Eila
2001 Řeka
1999 Sokkotanssi
1998 Iso poika (studentský film)
1989 Punaiset purjeet (TV film)
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
1979 HIFK-TPS (TV film)
1978 Korvat (TV film)
Teatterituokio: Liekki (TV film)
1977 Pakolaiset (TV film)
1975 Teatterituokio: Mörri (TV film)
1972 Oman itsensä herra (TV film)
Äiti tekee satua (TV film)

TV seriály

2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Alentunut ymmärrys ja sitä rataa (E05)
Vapaus valita (E02)
2010 Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Helppo elämä (TV seriál)
Ruumis ja veri (S02E04)
Pelko (S02E02)
2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2004 Nollatoleranssi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
Luminainen, osa 3/3 (E13)
Luminainen, osa 2/3 (E12)
Luminainen, osa 1/3 (E11)
Täysin työkykyinen (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Harmaata rahaa (S01E02)
1990 Aaveita ja valkoisia valheita (TV seriál)
1985 Joulukalenteri (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky