foto

Alphonse Roy

  • nar. Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Raid
2016 Doctor Rakhmabai
2015 Gour Hari Dastaan: The Freedom File
2014 Gulaab Gang
Peter Gaya Kaam Se
2011 Mumbai Cutting
OKA!
2008 Aamir

Dokumentární

2009 Říční monstra (TV seriál)
2005 Je to možné? (TV seriál)
2002 Mutual of Omaha's Wild Kingdom (TV seriál)
2001 Man-Eaters of India (TV film)
1997 Živoucí ráje (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace