foto

Russi Taylor

  • nar. 4.5.1944
    Cambridge, Massachusetts, USA
  • zem. 26.7.2019 (75 let)
    Glendale, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mickeyho velká jízda
2012 Sofie První: Byla nebyla jedna princezna (TV film)
2008 Scooby-Doo a král skřítků
The Simpsons Ride
2007 Simpsonovi ve filmu
2005 Mickey's Around the World in 80 Days
2004 Co se ještě stalo o Vánocích
Search for Mickey Mouse, The
Tři mušketýři
2003 Mickey's PhilharMagic
2002 Mickey's House of Villains
Popelka II: Splněný sen
2001 Mickeyho kouzelné Vánoce
1999 Co se stalo o Vánocích
Fantazie 2000
1998 Babe 2: Prasátko ve městě
Spirit of Mickey, The
The Brave Little Toaster Goes to Mars
Život brouka
1996 Disney Sing-Along-Songs: Disneyland Fun
1995 Babe - galantní prasátko
Runaway Brain
Tilly a dráček Robin
1994 Disney Sing-Along-Songs: The Twelve Days of Christmas
Flintstoneovi: Vánoční koleda (TV film)
Magic Flute, The (TV film)
1993 Hollyrock-a-Bye Baby (TV film)
The Magic Paintbrush (TV film)
1992 Aladin
1990 Cartoon All-Stars to the Rescue (TV film)
Jetsonovi
Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy
The Adventures of Ronald McDonald: McTreasure Island
Záchranáři u protinožců
1989 Super DuckTales (TV film)
1988 Falešná hra s králíkem Rogerem
Scooby-Doo and the Ghoul School (TV film)
Totally Minnie (TV film)
1987 Blondie and Dagwood (TV film)
DuckTales: Treasure of the Golden Suns (TV film)
Fotbalové šílenství
1986 Adventures of the American Rabbit, The
My Little Pony: The Movie
1984 Strawberry Shortcake Meets the Berrykins
1983 Strawberry Shortcake: A Housewarming Suprise
1982 Christmas Comes to PacLand (TV film)
1981 Soukromá očka
Strawberry Shortcake in Big Apple City (TV film)
1980 The World of Strawberry Shortcake (TV film)
1966 Člověk zvaný Flintstone

TV seriály

2019 Simpsonovi (TV seriál)
Thanksgiving of Horror (S31E08)
Treehouse of Horror XXX (S31E04)
Virtuální vítězství (S30E17)
2018 Kačeří příběhy (TV seriál)
Last Christmas! (S02E06)
Myšák Mickey (TV seriál)
Amore Motore (S05E01)
Simpsonovi (TV seriál)
Můj táta je bůh (S30E09)
Ha Ha Land (S29E10)
2017 Kámoši hafíci (TV seriál)
Mickey a závodníci (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Dokonalý vnuk (S28E20)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Důvěřuj, ale prověřuj (S28E05)
Speciální čarodějnický díl XXVII (S28E04)
Ve vězení dobře, doma nejlíp (S27E22)
další epizody (7)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo chlapectví (S27E09)
Cesta ke slávě (S27E08)
Halloween je horor (S27E04)
další epizody (7)
2014 Myšák Mickey (TV seriál)
Eau du Minnie (S02E03)
Fire Escape (S02E02)
Cable Car Chaos (S02E01)
další epizody (5)
Simpsonovi (TV seriál)
Učitel mučitel (S26E07)
Na jedné lodi (S26E02)
Žlutá medaile za zbabělost (S25E22)
další epizody (7)
2013 Myšák Mickey (TV seriál)
O Sole Minnie (S01E12)
Bad Ear Day (S01E09)
New York Weenie (S01E04)
další epizody (5)
Sofie První (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Vzpomínky na bílé Vánoce (S25E08)
Žiješ jen jednou (S25E04)
Falešný virtuós (S24E20)
další epizody (6)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Líza a Lady Gaga (S23E22)
Špion, který mě poučil (S23E20)
Fiesta s Lízou (S23E13)
další epizody (5)
2011 Mickeyho myškacviky (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Mé nahraditelné já (S23E04)
Příběh škorpióna (S22E15)
Modrá a šedá (S22E13)
další epizody (4)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Lepší holub v hrsti než pes v boudě (S22E07)
Tenhle život není pro tebe, Lízo Simpsonová (S22E05)
Speciální čarodějnický díl XXI (S22E04)
další epizody (10)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Bratříčku, kde jsi? (S21E08)
Čarodějky ze Springfieldu (S21E07)
Ďábel nenosí Pradu (S21E05)
další epizody (8)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
MyPody a sousedi (S20E07)
Homer a Lisa ve při (S20E06)
Ztraceni s GPS (S20E02)
další epizody (11)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Manželé a podnikatelky (S19E07)
Sirotek Milhouse (S19E06)
Nechci vědět, proč ptáček v kleci zpívá (S19E04)
další epizody (7)
2006 Mickeyho klubík (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Parťáci (S18E08)
Umění na špejli (S18E07)
Osudy dobrého vojáka Homera (S18E05)
další epizody (12)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Taliján Bob (S17E08)
Pomsta červených rajčátek (S17E07)
Homer kandiduje (S17E06)
další epizody (10)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Komiksák a Chlapeček (S16E05)
Noci s nepřítelem (S16E03)
Takoví jsme nebyli (S15E20)
další epizody (4)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Předsedkyně pro parádu (S15E03)
Speciální čarodějnický díl (S15E01)
Bartova válka (S14E21)
další epizody (8)
2002 ChalkZone (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Zkáza domu Simpsonů (S14E05)
Malá vysokoškolačka (S13E20)
Jsem cholerik, ale léčím se (S13E18)
další epizody (5)
2001 Myšmaš Kabaret (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Zamilovaný Burns (S13E04)
Speciální čarodějnický díl (S13E01)
Trilogie omylů (S12E18)
další epizody (5)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Skinnerova zkouška sněhem (S12E08)
Poslední step ve Springfieldu (S11E20)
Jak Barta osvítil Bůh (S11E11)
1999 Mickey Mouse Works (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Hračka snů (S11E09)
Marge jako rukojmí (S11E08)
Všechna sláva, polní tráva (S11E06)
další epizody (7)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Střet s mafií (S10E09)
Líza má jedničku (S10E07)
Bart v úloze matky (S10E03)
další epizody (8)
1997 Wild West Cowboys from Moo Mesa (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Líza skeptik (S09E08)
Bart hvězdou (S09E06)
Homerův nepřítel (S08E23)
další epizody (4)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Lízino rande s blbostí (S08E07)
Bart po setmění (S08E05)
Simpsonovi na prázdninách (S07E25)
další epizody (8)
1995 Hot Rod Dogs & Cool Car Cats (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Poslední šance Leváka Boba (S07E09)
Speciální čarodějnický díl (S07E06)
Líza vegetariánkou (S07E05)
další epizody (7)
1994 The Critic (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Líza - posila mužstva (S06E08)
Dům plný hrůzy (S06E06)
Lízina rivalka (S06E02)
další epizody (8)
1993 Mr. Bogus (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Poslední pokušení Homera Simpsona (S05E09)
Bart táborníkem (S05E08)
Bartovo vnitřní dítě (S05E07)
další epizody (7)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S04E05)
Vzhůru na prázdniny (S04E01)
Milhouseův románek (S03E23)
další epizody (6)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
U ohnivého Vočka (S03E10)
Hromská sobota (S03E09)
Homerova definice (S03E05)
další epizody (6)
1990 Gravedale High (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
Widget, the World Watcher (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Homerova dobrá víla (S02E02)
Bart propadá (S02E01)
Homerova odysea (S01E03)
další epizody (4)
My z Kačerova (TV seriál)
Zlatá husa 2. část (S04E07)
Zlatá husa 1. část (S04E06)
Skrblíkovo poslední dobrodružství (S04E05)
další epizody (7)
1989 My z Kačerova (TV seriál)
Maskovaný divokačer (S03E17)
Útok patnáctimetrové Kačky (S03E16)
Nezničitelná pokladnice (S03E15)
další epizody (21)
1988 My z Kačerova (TV seriál)
Alibobova jeskyně (S02E05)
Kačeři na útěku (S02E04)
Problém jménem Bobo (S02E03)
další epizody (6)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
Kachní horrové filmové představení (S01E64)
Všechny kachny na palubu (S01E63)
Špionem proti svojí vůli (S01E62)
další epizody (59)
The Adventures of Teddy Ruxpin (TV seriál)
1986 Můj malý Pony (TV seriál)
Rambo (TV seriál)
1985 Kissyfur (TV seriál)
Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
1984 Muppet Babies (TV seriál)
1982 Pac-Man (TV seriál)
1981 Šmoulové (TV seriál)
1980 Kocour Cliff (TV seriál)
The Flintstone Comedy Show (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley with the Fonz (TV seriál)
1972 Flintstones Comedy Hour, The (TV seriál)

Dokumentární

1994 Day at Disneyland, A

Video kompilace

2002 The Simpsons: Heaven and Hell (video kompilace)
2000 The Simpsons.com (video kompilace)
1999 The Simpsons: Greatest Hits (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky