foto

Kate Buffery

  • nar. 23.7.1957 (62 let)
    Cambridge, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 EMR
2001 Goodbye Charlie Bright
1995 Bliss (TV film)
Circles of Deceit: Dark Secret (TV film)
1993 Muž, který plakal (TV film)
Swing Kids
1990 Dark River (TV film)
1989 Daleko domů (TV film)
1987 Comeback (TV film)
Love After Lunch (TV film)

TV seriály

2004 The Brief (TV seriál)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Draví ptáci (S06E05)
1998 Close Relations (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Němý svědek (S06E04)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Orchid House, The (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
Storyteller: Greek Myths, The (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
Rainbow, The (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Call Me Mister (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky