foto

Tacuja Fudži

  • nar. 27.8.1941 (78 let)
    Peking, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hacukoi: Otósan, čibi ga inaku narimašita
Kúbo ibuki
Taifú kazoku
2018 Spoluvina
2017 Higaši no ókami
Záře
2016 Otósan to Itó-san
2015 Engawa Deka 2 (TV film)
Sedm statečných seniorů
2014 Sakura saku
Wataši no otoko
Zakuro zaka no adauči
2013 Engawa Deka (TV film)
2012 Hajabusa: Harukanaru kikan
Jinsei, irodori
2011 Hoši mamoru inu
Ogawa no hotori
2010 Sūpu opera
2009 Kansen rettó
2008 Shiawase no kaori
Za shôto fuirumuzu: Minna, hajime wa kodomo datta
2007 Půlnoční orel
2006 Limit of Love: Umizaru
Message (TV film)
Senjou no Yuubinhaitatsu (TV film)
2005 Kamataki
Mura no shashinshû
2004 Umizaru
Yeokdosan
2003 Jurusarezaru mono
2002 Svetlá budoucnost
1996 Acri
1988 Ikidomari no banka: Brake out
1987 Hei no naka no korinai menmen
1986 Kešin
1985 Tomo yo shizukani nemure
1983 Shonben rider
1979 Ógon no pátoná
1978 Ai no bórei
1976 Korida lásky
1975 Africa no hikari
1974 Ninkjó hana ičirin
1973 Jakuza to kósó: Džicuroku Andógumi
1972 Furjó bančó: Ičimó dadžin
Furjó bančó: Norainu kidótai
Jakuza to kósó
Ôkami yakuza: Tomurai ha ore ga dasu
1971 Furjó šódžo: Mako
Noraneko rokku: Bósó šúdan '71
Rjúkecu no kósó
Sannin no onna: joru no čó
1970 Hana no tokkótai: Á, senjú jo
Nara-neko rokku: Wairudo janbo
Nippon saidai no kaojaku
Noraneko Rock: Machine Animal
Noraneko Rock: Sex Hunter
Noraneko Rock: Wild Jumbo
Onna bančó: Noraneko Rock
Sakariba džingi
Sakariba nagashi uta: Shinjuku no onna
1969 Arakure
Bakuto hjakunin: Ninkjódó
Jadžú o kese
Kenka bakuto: Džigoku no hanamiči
Kjóka Recuden: Šúmei tobaku
Kóiki bórjokudan: Rjúkecu no šima
Nobori rjú tekka hada
Noborirjú jawa hada kaičó
Onna no keisacu
Zoku onna no keisacu
1968 Burai: Hitokiri Goró
Musume no kisecu
Senkecu no toba
Á, himejuri no tó
Šima wa moratta
Šówa no inoči
1967 Bakudan otoko to iwareru aicu
Gappa
Hana to kaidžicu
Inoči širazu no aicu
Kurenai no nagareboši
Minagoroši no kendžú
1966 Aišú no joru
Araši o jobu otoko
Futeki na aicu
Jogiri no bodžó
Joru no bara o kese
Nihon ninkjóden: Čimacuri kenkadžó
1965 Gjangu no šózó
Iki ni kanzu
Joccu no koi no monogatari
Kendžú mušuku: Dacugoku no blues
Nagurikomi Kantó masa
Otoko no monšó: Kenka kaidó
Seišun no sabaki
Toba no mesu neko
Toba no mesu neko: Suhada no cubofuri
Širotori
1964 Kuroi kaikjó
Kuroi taijó
Nakama tachi
Spy Nakano gakkó: Kokuseki no nai otokotači
1963 Ginza no Džiročó
Seišun o kaese
Ókami no ódži
1962 Bókjó no umi
Ore ni kaketa jacura

TV seriály

2019 Jasuragi no toki: Miči (TV seriál)
2017 Jasuragi no sato (TV seriál)
2016 Hadžimemašite, aišiteimasu (TV seriál)
2015 Kabukimono Keidži (TV seriál)
2012 Kazoku no uta (TV seriál)
2010 Džúnen saki mo kimi ni koišite (TV seriál)
2005 Kaze no Haruka (TV seriál)
Kegareta šita (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
2000 Saimin (TV seriál)
1998 恋はあせらず (TV seriál)
1981 Puro hantâ (TV seriál)
1975 Akujo no youna aitsu (TV seriál)
1974 Kacu Kaišú (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace