foto

Kate Vernon

  • nar. 21.4.1961 (59 let)
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wrongfully Accused (TV film)
2018 La Boda de Valentina
Pánův hlas
2017 Chicanery
Groomzilla (TV film)
Gun
The Summerland Project
2016 Snatched
2015 Christmas Truce (TV film)
2014 108 Stitches
Star Trek: Prelude to Axanar
2013 Vlkodlak: zabijácký virus (TV film)
2011 Red Faction: Počátek (TV film)
2010 Poslední píseň
2007 Danielle Steelová: Přístav bezpečí
2006 Pronásledovaná (TV film)
2005 Jezdci z jižního Bronxu (TV film)
Rodina podle plánu (TV film)
Zpovědní tajemství
Škola života (TV film)
2004 Buds for Life
Grave Matters
2003 Divoké dny (TV film)
2001 Largo (TV film)
1999 Fenomén Y2K (TV film)
The Secret Life of Girls
1998 Blackjack (TV film)
Rozbouřená řeka (TV film)
1997 Joe's Wedding
1996 Podzemní komando (TV film)
1995 Dokonalá švagrová (TV film)
Pokrevní pouto (TV film)
1994 Lehký klam
Nebezpečný dotek
Půlnoční chodec (TV film)
1993 Dům plný tajemství (TV film)
1992 Jackpot
Malcolm X
1991 Daughters of Privilege (TV film)
Perry Mason: Případ skleněné rakve (TV film)
1989 Mob Story
1988 Zběsilý
1986 Banter
Kráska v růžovém
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
Pravidla velkoměsta
Roadhouse 66
1983 Peklo za mřížemi

TV seriály

2019 The Morning Show (TV seriál)
Osamělý vrchol (S01E08)
Kyvadlo (S01E06)
Dokud tu jsem, nikdo ti neublíží (S01E05)
další epizody (5)
Condor (TV seriál)
If It Serves a Greater Good (S02E02)
Exile Is a Dream (S02E01)
2018 Condor (TV seriál)
Within a Dark Wood (S01E07)
Trapped in History (S01E04)
The Solution to All Problems (S01E02)
další epizody (4)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vrátit odesílateli (S13E21)
2014 The 100 (TV seriál)
Unity Day (S01E09)
Day Trip (S01E08)
Contents Under Pressure (S01E07)
Prozíravost (TV seriál)
Silence (S03E09)
2010 Hrdinové (TV seriál)
Prošel / Neprošel (S04E16)
Tobě nablízku (S04E15)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Čarodějnice ve skříni (S05E20)
2009 Božská mrcha (TV seriál)
She's a Lump (S03E02)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Islanded in a Stream of Stars (S04E18)
další epizody (7)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Návštěvníci (S09E20)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
Sine Qua Non (S04E08)
Escape Velocity (S04E04)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
Unfinished Business (S03E09)
Exodus: Part 2 (S03E04)
Exodus: Part 1 (S03E03)
další epizody (7)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Final Cut (S02E08)
Hnutí odporu (S02E04)
Postřelen (S02E03)
další epizody (6)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Překvapení pro Tighe (S01E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Povolené šrouby (S04E21)
2001 Dawsonův svět (TV seriál)
Hotel New Hampshire (S05E08)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Josh (S04E07)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Z masa a kostí (S05E04)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E03)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Till Death Do We Part (S05E13)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Osudová láska (S02E10)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Birthday Boy (S02E11)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky