foto

Dáša Deylová

  • nar. 2.1.1929
    Praha, Československo
  • zem. 20.2.2013 (84 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Jen ty a já (TV film)
Lék pod kůži (TV film)
1987 Kam doskáče ranní ptáče
1984 Zaspala nevěsta (TV film)
1983 Krásná vyhlídka aneb Bellevue (TV film)
1982 Milostný poločas (TV film)
Zahrada dětí (TV film)
1981 Měsíční tónina (TV film)
Proč se vraždí starší dámy (TV film)
1980 Chvíle pro píseň trubky (TV film)
1974 Černá horečka (TV film)

Dokumentární

2003 Příběhy slavných (TV seriál)
Skáču dobře, skáču rád (S04E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky