foto

Agnieszka Warchulska

  • nar. 15.5.1972 (48 let)
    Ostrowiec Świętokrzyski, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 365 dní
2018 Návrat
2017 Mleko
2016 Kobiety bez wstydu
2010 7 minut
Trik
2007 Dlaczego nie!
Wieża
2005 Teraz ja
2000 Pierwszy milion
1999 Dluh
Prawo ojca
1997 Linia opozniajaca z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
1995 Cwał

TV seriály

2019 Diagnoza (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2018 Znaky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie zostawię cię (S04E12)
Nigdy więcej (S04E11)
Kim jesteś? (S04E09)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pingwin (S17E10)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć przyszła dwa razy (S07E01)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (11)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (11)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Rezydencja (S10E03)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2010 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Za długi (E90)
2009 Przystań (TV seriál)
Egzamin (E13)
Rywale (E11)
Zjazd klasowy (E09)
další epizody (7)
39 i pół (TV seriál)
Liceum (S03E08)
Niania (TV seriál)
Intercyza (S08E04)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Jubiler (S01E04)
2003 Tak czy nie? (TV seriál)
2002 Sfora (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Miasteczko (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
1997 Sława i chwała (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky