foto

Niazi Mostafa

  • nar. 1911
    Egypt
  • zem. 1986
    Egypt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 Fetwet El Nass El Ghalaba
1981 Ana Al Magnoon
1980 Athkiya' laken aghbiya'
1977 Oncle Zizou habibi
1976 Sana oula houb
1975 Bint Wa Ismaha Mahmoud
Youm El-Ahad El-Damy
1974 Maganin bel weratha
1973 Bahth an fadiha, al-
Shellet al-moraheqin
1970 Enta Elle Qatalt Babaya
Safah Al Nesa
1969 Al-Amil 77
Ataba gazaz, El
1968 Al-Nassabeen Al-Thalatha
Baba ayez keda
Hawaa wal kerd
Vahşi Bir Erkek Sevdim
1967 Akhtar ragol fil alam
Shabab magnoun geddan
1966 30 Yom Fel Segn
Fares Bani Hemdan
Guanab el safir
Kunuz el muchajeb
Saghira ala el-hob
1965 Jassus, El
Shayatin el lail
1964 Ariss yassel ghadan, El
Bint Antar
Laabet el hub wa el zawaj
1963 Amirat el Arab
Ana el hareb
Bedawia al achika, Al
El sahera el saghira
Rabea el adawaya
1962 Akher forsa
1961 Antar bin chaddad
Dema alal Nil
El nassab
Jaoz marti
1960 Lukmet el aish
1959 Abu Hadid
Fadiha fil Zamalek
Samra sina
Sirr taqiyyat al ikhfa
1958 Habib hayati
Ismail Yassine Tarazane
Sawak nus el lail
Soultan
1957 Sajin Abu Zaabal
1956 Awal gharam
Rasif rakam khamsa
Shayatine el jau
1955 Fatawat el Husseinia
Sigarah wa kas
1954 Al-faris al-aswas
Banat hawa
Taxi el gharam
1953 Ard el abtal
Hamido
1952 Min aina laka haza?
Sabri jamil, El
Soultanat al-sahra
1951 Wahiba malikat al-ghagar
1950 Habibti Susu
Sitt al hosn
1949 Afrah
Sirr al-amirah
1948 Hawae wa el chabab, El
Layla al-amiryyah
1947 Awal nazra
Ghani harb
Lailayat ons
1946 Dahaya el madania
Rawiyah
1945 Al-anissa Busa
Al-bani adam
Antar wa Ablah
Rhaba
Sharia Muhammad Ali
1944 Hassan wa Hassan
Ibnati
Rabiha-takiet el ekhfaa
Taquiyat al-Ikhfaa
1943 Wadi el numjum
1942 Masnaa el zawjate
1941 Sidi Omar
1940 Doctor, El
1938 Salama fi khair

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky