foto

Kelli Williams

  • nar. 8.6.1970 (48 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kelli se narodila v kalifornském Los Angeles jako dcera herečky Shannon Wilcoxové a plastického chirurga Johna Williamse. Má jednoho vlastního a dva nevlastní bratry. Její rodiče se rozvedli, když jí bylo 13 let. Přestože se Kelli objevovala už jako malé mimino v nejrůznějších televizních reklamách, pro filmový svět ji objevil jeden z vyhledavačů talentů poté, co ji viděl zazářit v roli Julie ve středoškolském divadelním představení Romea a Julie. Na přelomu 80. a 90. let se Kelli začala objevovat v epizodních rolích nejrůznějších seriálů.

Její skutečný filmový debut přišel ale až v roce 1994, kdy se objevila v roli kalifornské středoškolačky a přívrženkyně hnutí hippies jménem Sunshine v komediálním dramatu ČAS ROZHODNUTÍ. V tomto snímku byli jejími hereckými partnery mimo jiné Noah Wyle, Dermot Mulroney a Rick Schroeder. V roce 1997 získala roli Lindsay Dole Donnellové v seriálu společnosti ABC THE PRACTICE, kterou ztvárňovala sedm let. Během natáčení tohoto seriálu i po něm se objevila v celé řadě dalších seriálů a filmů. V roce 2004 se objevila před kamerou společně se svou matkou Shannon v romantické rodinné komedii PŘÍTEL POD STROMEČKEM. V poslední době ji můžeme vídat jako Julii v seriálu MUŽI NA STROMECH nebo jako doktorku Gillian Fosterovou v seriálu LIE TO ME.

V roce 1996 se jejím manželem stal Ajay Sahgal. S Ajayem žije dosud a mají spolu tři děti, které se jmenují: Kiran Ram, Sarame Jane a Ravi Lyndon. Kelli mluví plynně francouzsky a španělsky.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Christmas Solo (TV film)
Early Release (TV film)
2012 Každým dnem
2010 The Space Between
2008 Pomluva (TV film)
2006 Vražda na Pleasant Drive (TV film)
2004 Přítel pod stromečkem (TV film)
2000 It's a Shame About Ray
Kytička pro Algernona (TV film)
1999 Sweetwater (TV film)
1996 Andělský hlas (TV film)
E=mc2
Mary & Tim (TV film)
1994 Snowbound: The Jim and Jennifer Stolpa Story (TV film)
Čas rozhodnutí
1993 Mr. Jones
Ve vlastním zájmu (TV film)
Živý kokon (TV film)
1992 A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (TV film)
Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
1991 Vyměněné osudy (TV film)
1990 My Life as a Babysitter (TV film)
Znovu objeven
1989 Na šikmé ploše (TV film)
Škrtiči z Hillside (TV film)

TV seriály

2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Making a Rapist (S18E02)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Virál (S13E06)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Obvinění (S11E21)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Vražedný program (S03E13)
Ztracené dítě (S03E12)
Záchranářka (S03E11)
další epizody (13)
Mentalista (TV seriál)
Rudé balonky (S04E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pomsta (S06E20)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Černá a bílá (S02E22)
Tma a světlo (S02E21)
Odhalený (S02E20)
další epizody (12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Traktorista (S02E10)
Dobrý odhad (S02E09)
Vánoční mise (S02E08)
další epizody (23)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Výměna (S06E22)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje blues (S01E18)
Můj student (S01E17)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Pacienti (S01E20)
1997 Advokáti (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Sisters of Mercy (S02E17)
1990 Elvis (TV seriál)

Dokumentární

1991 Teen Vid I

TV pořady

1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace