foto

Martti Turunen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Tsamo
1997 Mies jota ei koskaan ollut (TV film)
1995 Kosketa minua
Ruuvimies (TV film)
1994 Virkistysalue
1993 Kissa ja Varjo (TV film)
1986 O sněhové královně
1985 Painija (TV film)
1979 Martin sarviherra (TV film)

TV seriály

2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2018 Joiun voima (TV film)
2017 Lauluja utopiasta
Pyhä
2015 Tunteiden temppelit
2014 Sosialismi
2013 Kuninkaan punikit
Muisteja
Olga
2012 Hyppy
Häätanssi
Sinivalkoinen valhe
Yksitoista ihmisen kuvaa
2011 Lastuja - taiteilijasuvun vuosisata
Odotus
Taistelu Turusta
Voittajat ja voitetut
2010 Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
Sodankylä ikuisesti (TV seriál)
2009 Ismo K. - viestejä menneille dadaisteille
Kongon Akseli
Liikkumavara
Taikavoima (TV film)
2008 Helsinki, ikuisesti
Uhrit 1918
Unelmana Karjala
Yksinäinen mies (TV film)
2007 Jaruzelski - Kenraalin kiirastuli
Kohtaamisia Kuubassa
Mies ja tuomio (TV film)
Neljä elämää seitsemällä merellä
Pyhän kirjan varjo
2006 Bästisar
Edvin Laine (TV film)
Pavlovin koirat
Tupakkatytöt
2005 A. K. Cajander - metsäntutkija, Siperian kävijä
Hengenpelastaja
Jään yli
2004 Buss
Lähettiläät
Melancholian 3 huonetta
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
2002 Karjalainen kiirastuli
2001 Hyvästi Rauha (TV film)
Syytteitä utopistille
2000 Kusum
1999 Elämää itsemurhan jälkeen
Se Oikea - tarinoita rakkaudesta
1998 Karmapa - dvě cesty božství (TV film)
Karmapa - matka maailman katolla
Kiveen kirjoitettu (TV film)
Viimeiset karjalaiset
1997 Atman
Naisenkaari
1996 Tie tuntemattomaan (TV film)
1995 Kutsu Kauko-Itään
Onnenjakajat - Matti Bergström, säveltäjä ja Pirjo
1994 Yritys päästää helvetti valloilleen - Dennis Oppenheim
1993 1939
Tanjuska ja 7 perkelettä
1992 Viimeinen kesä
1991 Mbalax!
1990 Sotilaan päiväkirja
1989 Asema
1988 Onni sinua matkallasi seuratkoon (TV film)
1987 Näkyvästä todellisuudesta: Stefan Bremerin yön kuvia (TV film)
1986 Ajan draama (TV film)
Eestiläinen juhla (TV film)
1985 Elämä ja aurinko - rapsodia F.E. Sillanpään maisemasta (TV film)
Messu isänmaan puolesta (TV film)
1984 Aulis Sallinen nylkee ahvenen (TV film)
1980 Synti suuri surkia (TV film)
1974 Kullankaivajien ruskaretki (TV film)
1972 Vaiennut viulu (TV film)
1970 Olen numero likaisessa mapissa (TV film)
1967 Sibelius-monumentti (TV film)

TV pořady

1974 John, Paul ja Marion (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

1999 Elämää itsemurhan jälkeen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky